On lähes sanomattakin selvää, että liukuovet ovat usein useiden kodien keskipisteitä. Asennetaanpa ne terassille tai terassille, ne tarjoavat riittävästi päivänvaloa sisätiloihin ja estävät kotisi synkältä näyttämisen. Valitettavasti tyylikkäiden, koristeellisten ja toimivien verhojen etsiminen lasiovellesi ei ole koskaan helppoa. Tämä johtuu lähinnä siitä, että liukulasiovilla ei ole yhtenäisiä kokoja. Siksi ei ole olemassa standardoituja verhokokoja, jotka voisivat tulla avuksesi. Joka tapauksessa harkitse seuraavia vinkkejä koristeverhojen valitsemiseen lasiovellesi.

Pystysuuntaiset paneelit

Saatat olla houkutteleva valitsemaan pystysuorat paneelit liukuoviin ja kehyksettömiin lasioviin. Ne ovat halpoja ja helppokäyttöisiä. Lisäksi ne ovat ihanteellisia kotiomistajille, joilla on lemmikkejä, jotka rakastavat leikkiä verhoilla. Sinun on kuitenkin oltava varovainen valitessasi pystypaneelien värejä. Valitse vain värit, jotka sulautuvat kotisi sisustukseen.

Räätälöidyt verhot

Päätä ensin, miten haluat räätälöidä verhosi. Saatat pitää keskeltä jaetuista verhoistasi tai mieluummin yhdestä suuresta verhosta, joka liukuu vaivattomasti vaakasuunnassa. Toiveesi on äärimmäisen tärkeä, sillä se päättää kuinka monta verhoa tarvitset oviin. Toisin sanoen valintasi auttaa sinua budjetoimaan hyvin tarvitsemasi verhot.

Laatu

Et ehkä tiedä sitä, mutta monet tekijät, kuten tupakointi, voivat heikentää verhosi esteettistä vetovoimaa. Myös liiallinen auringonvalo voi vaikuttaa verhojen laatuun. Pidä tämä mielessäsi markkinoiden parhaita brändejä. Ne voivat olla kalliita, mutta eivät koskaan petä.

Verhotangot

Valitse kulutusta kestävät tangot, varsinkin jos sinulla on raskaat verhot. Voit valita tangot, jotka eivät ole näkyvissä tai jotka ovat näkyvissä. Jälkimmäiset ovat ihanteellisia ihmisille, jotka haluavat parantaa ovi- ja ikkunaverhojensa muotoilua lisäämällä monimutkaisia ​​kuvioita verhopaneelien päihin ja kannakkeisiin.