Kehyksettomat suihkuovet ovat erittäin suosittuja nykyään. Ne lisäävät laatua ja tyyliä kodin tilaa tinkimättä. Ne tarjoavat myös sinulle harvinaisen tunteen asua luksushotellissa tai kylpylässä aivan talosi sisällä. Lisäksi ne jättävät vaikutelman, että seinäsi on tehty vedestä. Joten miksi sinun pitäisi harkita sellaisen hankkimista?

Esteettinen ulkonäkö

Jokainen sisustussuunnittelija kertoo sinulle, että kehyksettömät ovet ovat enemmän kuin vain ihanteellisia kaikille, jotka haluavat sileän suunnittelijan, kuten kylpyhuoneen. Ovien asentaminen voi olla kallista, mutta älä erehdy niiden suhteen. Ovet luovat voimakkaan ja pitkäkestoisen vaikutuksen talosi yleiseen tai pikemminkin yleiseen sisustukseen.

Helppo huolto

Kehyksettomat tai melko reunattomat ovet valmistetaan yleensä polymeeriseoksista. Siksi ne kestävät hyvin pölyä. Ne myös pääsevät helposti eroon homeesta. Muista, että ovia ei tarvitse vaihtaa usein. Siksi ne ovat ihanteellisia asunnonomistajille, jotka haluavat leikata kylpyhuoneen oven vaihtokustannuksia.

Avaruus

Tila on asia, josta sinulla ei ole varaa tinkiä, jos haluat päätyä toimivaan kylpyhuoneeseen. Siellä reunattomat ovet tulevat sisään. Ne vaativat hyvin vähän tilaa. Asennuksen jälkeen voit olla varma, että kylpyhuoneessasi on runsaasti tilaa. Voit käyttää ovia myös muihin kotisi huoneisiin, jos sinulla ei ole leikkimielisiä lapsia, jotka voivat leikkiessään rikkoa tai vahingoittaa niitä.

Laaja valikoima valintoja

Swinging, bi-taitto tai liukuva ovat vain muutamia muunnelmia, joista voit valita. Tarjolla on myös useita malleja ja malleja edistyneille asunnonomistajille. Nämä vaihtelevat upotetuista paneeleista höyryversioon. Sama koskee lajikkeita, jotka vaihtelevat kuviollisista ja sävytetyistä aina paikkailtuihin ja himmeisiin kehyksettömiin oviin. Kaikki riippuu mieltymyksistäsi ja mikä tärkeintä, budjetista.