Jos todella ajattelisit, kuinka arvokas ihana Apple-älypuhelimesi todella on, lähtisitkö edes kotoa köyhän kanssa? Koska laitteesi todellisten kustannusten lisäksi entä kiintolevyllä olevat arkaluontoiset tiedot? Ystävien ja perheesi yhteystietojen lisäksi sinulla on myös pankkitiedot ja luottokorttien numerot, joita yleensä seuraamme iPhoneistamme. Joten entä ottaisi kantaa ja hankkisi todellista turvaa? Olemme päättäneet, että sinun on ehdottomasti astuttava tasolle, ja tässä on 3 toimivaa sovellusta, jotka varmasti osuvat niihin puhelinsoittajiin, joissa se sattuu. Käytä siis muutama minuutti puolueettomien arvostelujemme lukemiseen, niin olemme varmoja, että näet ainakin yhden, joka toimii sinulle!

Tämä sovellus toimii iPhonessa, iPod Touchissa ja iPadissa, ja se vaatii iOS 5.0:n tai uudemman toimiakseen sujuvasti. LastPass on erittäin siisti sovellus, joka tallentaa kaikki tärkeät salasanasi mukavasti ja turvallisesti pilveen. Tiedot salataan itse asiassa ennen kuin ne lähtevät iPhonestasi, mikä varmistaa, että kukaan ei pääse käsiksi niihin mielekkäällä tavalla, kun tiedot lähtevät pilveen. Maksat noin yhden taalan kuukaudessa säilytyspalvelusta, mutta se on varmasti hintansa arvoinen. Itse asiassa hakemus on maksullinen, ja kun ottaa huomioon, kuinka paljon rahaa kulkee luottokorttien ja pankkitilien kautta kuukausittain, se on eräänlainen edullinen.

Tämä sovellus toimii iPhonessa, iPod Touchissa ja iPadissa, ja se vaatii iOS 4.0:n tai uudemman toimiakseen sujuvasti. Sekä arkaluontoiset tiedostot, jotka sisältävät pankkitietomme, entä videot ja tekstiviestit, jotka mieluummin jäisimme salaisiksi? No, iDiscreten tarkoituksena on pitää yksityiset tavarasi loitolla uteliailta silmiltä, ​​ja se tekee myös sen hienosti! Kaikki luvaton pääsy käsitellään hienosti ja he kohtaavat väärennetyn latausnäytön, joka ei johda mihinkään. Sinua pyydetään syöttämään tietty koodi päästäksesi asiakirjoihin, ja tämän tekemättä jättäminen johtaa valetiedostoihin, jotka todennäköisesti huijaavat tunkeilijan. Voit myös siirtää suojattuja tiedostojasi ja näiden kahden tekijän yhdistelmä varmistaa, että erikoissisältösi pysyy mukavana ja yksityisenä.

Tämä sovellus toimii iPhonessa, iPod Touchissa ja iPadissa, ja se vaatii iOS 3.0:n tai uudemman toimiakseen sujuvasti. Viimeisessä iPhone-sovelluksessamme on kyse äänipuhelusi pitämisestä mukavina ja yksityisinä, juuri sellaisina kuin me niistä pidämme! Ja se tekee tämän käyttämällä 256-bittistä AES-salausta 3G-, 4G- ja Wi-Fi-verkoissa. Kryptos ovat VOIP-suojauksen asiantuntijoita, ja siksi sinun tulee harkita niitä Brisbanen turvallisuusyhtiöidesi ääniturvavaihtoehdoissa.
Oletko valmis valitsemaan?
Jokainen näistä makeista sovelluksista voi tarjota iPhonellesi erilaisen suojauksen, joten miksi et ottaisi kaikkia kolmea?