iPhonesi on fantastinen laite, joka tuo niin paljon hauskoja ja toimivia pöytään, joten miksi me harvoin huolehdimme tästä upeasta laitteesta kunnolla? Sen lisäksi, että se maksaa melko penniäkään, useimmilla meistä on kaikenlaista arkaluontoista tietoa kiintolevyllä. Kuvittele vain suru, joka vallitsisi maailmaasi, jos ilkeät kädet pääsisivät Apple-älypuhelimesi kanssa? Mutta älä anna meidän pelotella sinua liikaa, koska olemme tulleet kantamaan lahjoja. Olemme löytäneet 3 erittäin sulavaa ja tehokasta sovellusta, jotka pitävät sekä varkaan että hakkerin kaukana ihanasta iPhonestasi. Käytä siis muutama minuutti tämän lyhyen artikkelin loppuosan sulauttamiseen ja katso, voitko napata sellaisen ennen kuin on liian myöhäistä!

Tämä sovellus toimii iPhonessa, iPod Touchissa ja iPadissa, ja se vaatii iOS 7.0:n tai uudemman toimiakseen sujuvasti. Okei, tämän pahan pojan nimen pitäisi laittaa sinut heti kuvaan, ja se tekee juuri sen, mitä tölkissä lukee. Sinun on synkronoitava se iCloudin kanssa, mutta se on melko yksinkertainen selvittää. Niin kauan kuin otat sovelluksen käyttöön, olet hyvin ja todella suojattu. Jos puhelimesi varastetaan, voit seurata sitä tällä hienolla sovelluksella. Voit myös lähettää puhelimeen melko kovan sireenin ja jopa pyyhkiä arkaluonteiset tietosi ennen niitä likaisia ​​käsineitä. Rakastamme tätä sovellusta ja todella ajattelemme, että sinun pitäisi ladata se nyt!

Tämä sovellus toimii iPhonessa, iPod touchissa ja iPadissa, ja se vaatii iOS 5.1:n tai uudemman toimiakseen sujuvasti. Okei, toisessa iOS-suojaussovelluksessamme on kyse älypuhelimesi arkaluonteisten tietojen suojaamisesta. Älä tee virhettä, sillä voit todellakin päästä irti, jos et pidä näistä yksityiskohdista hyvää huolta. VirusBarrier voi todella auttaa sinua pitämään nuo roskat loitolla arvokkaista tiedostoistasi. Voit etsiä haittaohjelmatiedostoja käyttämällä manuaalista tarkistustoimintoa, ja myös sähköpostisi tulevat tämän upean sovelluksen valvontaan.

Tämä sovellus toimii iPhonessa, iPod Touchissa ja iPadissa, ja se vaatii iOS 5.1:n tai uudemman toimiakseen sujuvasti. Viimeinen iOS-suojaussovelluksemme on todella liukas työ, joka suojaa kaikki salasanasi, tilinumerosi, rekisteröintikoodisi ja paljon muuta. Se käyttää hienoa automaattista salasanageneraattoria, joka huijaa suurimman osan hakkereista, ja 256-bittinen Blowfish-salaus todellakin huolehtii taustasta melko hienosti. Tämä voi synkronoida hienosti Wi-Fi-yhteyden kautta menettämättä tietoturvaa. Emme epäröi suositella tätä sovellusta kaikille, joilla on useampi kuin yksi salasana muistettavana. Koirasi Brisbanen turvakoodit ovat yhtä turvassa kuin talot täällä.

Turvallista vielä?
Siinä on siis 3 erittäin sulavaa sovellusta, jotka yhdistävät voimansa ja pitävät arvokkaan iPhonesi mahdollisimman turvassa!